Professionel træfældning og topkapning med højeste sikkerhed

Store, grønne træer kan være skønne – de er flotte at se på, de giver liv til haven, og de giver skygge på de varme sommerdage. De kan dog også komme til at dominere for meget og derved stjæle solstrålen fra terrassen eller den flotte udsigt. Ydermere kan store træers rødder give problemer med blandt andet fliser, som kommer til at ligge skævt og kloaker, som bliver generet af rødderne. I værste tilfælde kan træet have så dårligt et helbred, at det udgør en sikkerhedsmæssig risiko, og da er det essentielt at få træet fældet. Det har vi masser af erfaring med hos Det’ Havemanden!

Hos Det’ Havemanden er vi altid klar med råd, vejledning og gode ideer – og vi tilbyder træfældning på hele Sjælland!

Hvorfor skal andre fælde træet for dig?

Folk undervurderer ofte, hvor stor en mundfuld det er at klare træfældningen selv. Fældning af træer kan være udfordrende – og sikkerheden er vigtig. Især hvis der er bygninger og mennesker omkring træet, så træet skal fældes i en helt bestemt retning. Derfor skal det gerne gøres professionelt.

Træfældning efter træets – og dine – behov

Der er ingen træfældninger, der er ens. Forholdene varierer fra træ til træ og sted til sted. Derfor er vores erfaring med træfældning gavnlig i forhold til at vurdere de forskellige fældninger. I nogle tilfælde kan det være tilstrækkeligt blot at beskære træet. Det er altid en vurdering, vi laver, når vi går til opgaven. Vi kan fælde træerne på følgende måder:

 • Træfældning fra jorden: Dette kan gøres, hvis træet kan lægges ned på jorden i fuld længde.
 • Sektionsfældning/topkapning: Dette gøres, hvis det ikke er muligt at fælde træet i ét stykke. Her klatrer vi op og fælder træet i dele, indtil alle grene er væk. Derefter fælder vi træet stammebid for stammebid. Er det ikke muligt at klatre op i træet, klarer vi det fra en lift.

Hvis der er mange forhindringer omkring træet, vil vi nedfire grene og afsavet stamme for at undgå skader på genstande omkring træet. Dermed er det også lettere at fjerne materialet efter fældning.

Oprydning efter træfældningen

Efter træfældning tilbyder vi oprydning. Her sørger vi for at gå grundigt til værks og få det hele med. Vi kan under oprydningen hjælpe med opsavning til brænde og/eller omdannelse af træ til flis til havens bede – og er der behov for stubfræsning eller rodfræsning så klarer vi også gerne det.

Tager du selv handsker på og klarer oprydningen, kan vi tilbyde en ekstraordinært lav pris på træfældningen – og vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Så hvorfor skal du vælge Det’ Havemanden?

Du skal vælge Det’ Havemanden til at klare din træfældning, fordi

 • Vi er professionelle og erfarne; vi har mange års erfaring med træfældning af mange forskellige træer og på mange forskellige steder
 • Vi sørger for, at vores kunder får det resultat, som de ønsker. Opgaven bliver skræddersyet efter dine behov, og vi går langt for at sikre, at du bliver helt tilfreds med resultatet.
 • Vi sætter kvalitet i højsædet! Det er vigtigt for os, at resultatet bliver så godt, at du er tilfreds med det i lang tid fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Vi er klar ved telefonen og tasterne med råd, vejledning og gode ideer til din have og dit træ.

Vi tilbyder træfældning på hele Sjælland – kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på fældning af dit træ!

Professionel træfældning i Køge og omegn

Vi kører på hele Øst- & Midtsjælland

 • Køge
 • Roskilde
 • Solrød
 • Greve
 • Karlslunde
 • Haslev
 • Næstved
 • Ringsted
 • m.v.

Få et tilbud nu!Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

Ring for hurtig kontakt

Tlf.: 22726828

”Det’ havemanden – Martin og co. – er seriøse og dygtige til deres job. De kommer til aftalt tid og udfører det, du har bedt om på en meget professionel måde. De giver sig god tid til at drøfte opgaven med dig, så det bliver præcis, som du ønsker dig. De rydder pænt op efter sig og er super venlige og servicemindede. Jeg havde bestilt fældning og kløvning af 6 træer, men da de gik, havde de også lige ordnet en gammel stamme, jeg havde liggende – uden ekstraberegning. Jeg bestilte dem igen til beskæring af et par træer, og det bliver helt sikkert også Det’ havemanden, der skal ordne min have til foråret. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin og Det’ havemanden – dem kan du regne med”

-Annette, Solrød Strand

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

Tak fordi du vil kontakte os. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en venlig havemand.Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

X