Professionel hækklipning på hele Sjælland

Orker du heller ikke den årlige kamp med hækklipperen, turene på genbrugspladsen og det generelle slid som kan tage hele weekender? Så lad os klippe hækken for dig! Se vores hækklipning priser her.

Vi klarer opgaven hurtigt, omhyggeligt og professionelt så du kan bruge din tid på det du vil, f.eks. i solen på terrassen med en kold øl eller et godt glas vin?

Professionel, omhyggelig og veludført hækklipning til faste lave priser

Vi er specialister indenfor alle typer af hækklipning og klipper hvert år rigtig mange kilometer hæk hos både private, foreninger og erhverv på hele Sjælland, hvilket gør at du kan føle dig i helt trygge hænder.

Vi er top-professionelle og med adskillige års erfaring samt de rette redskaber har vi altid for øje at yde den optimale vejledning for at skabe det ønskede udtryk i netop din hæk – og vores erfaring gør os samtidig i stand til at tilbyde nogle af markets bedste hækklipning priser.

Priser på hækklipning

Klipning af hæk inkl. bortkørsel af grenaffald (mindste pris 775,-)
Enkeltsidet hæk 25,- pr. løbende meter
Dobbeltsidet hæk 40,- pr. løbende meter
Minimumspris 775,- (den mindste pris, der faktureres)
Genbrugspladstillæg 25,-

Klipning af hæk inkl. u/bortkørsel af grenaffald (mindste pris 500,-)
Enkeltsidet hæk 17,5,- pr. løbende meter
Dobbeltsidet hæk 28,- pr. løbende meter

Tillæg ved klipning af hæk
Højde imellem 200 cm – 250 cm 10,- pr. løbende meter (over dette er special klip)
Torne 5,- pr. løbende meter

Special hækklipning inkl. bortkørsel (mindste pris 1250,-)
Pur 10,- pr. m2 klippeflade
Ind/nedskæring 75-200,- pr. løbende meter – indhent tilbud
Hække på skråninger 50-75,- pr. løbende meter – indhent tilbud
Unikke hække (høje, bredde, meget smukke, speciel form) – indhent tilbud

Maskintillæg 50,-
Genbrugspladstillæg ved bortkørsel 25,-

Alle hækklipning priser er opgivet inkl. moms og afgifter


Hvornår skal hækken klippes?

Din hæk skal klippes når den er i vækst, fra starten af juni til sidst i september. Hækkens udseende afgøres af hvor mange gange og hvornår på sæsonen hækken trimmes. Dog kan gives nogle meget generelle råd:

 • Ligusterhæk og tjørnehæk har stor vækst og vil se pænest ud med 2 årlige klipninger, hvor 1. gang foretages medio-ultimo juni og 2. gang sker medio september. Et godt tip vil være at få en professionel til at klippe den 1. gang, da det er den sværeste også kan du selv foretage den ”lette” klipning anden gang. Så får du en super smuk hæk og holder udgiften nede.
 • Bøgehæk og avnbøg hæk kan sagtens nøjes med at blive klippet 1 gang om året. Hvis den ikke står og rager for langt ud, kan det klart anbefales at klippe bøgehækken medio-ultimo september, da årstilvæksten stort set er slut og hækken derfor vil stå ganske pænt i flere måneder. Det vil dog altid klæde en bøgehæk at blive klippet flere gange i løbet af sæsonen, da den vil fremstå mere skarp.
 • Cypress-, thuja- og takshæk kan klippes hele året og har en ret langsommelig vækst hvilket gør at 1. gang er tilstrækkeligt. Der er sågar nogle der kun klipper hvert andet år, men dette kan ikke anbefales for thujahæk og cypress hæk fordi de bliver for brede og er meget svære at klippe ind, da de har svært ved at skyde fra de bare pletter (“sovende øjne”). Derfor må thujahæk og cypress hæk aldrig klippes længere ind, end den stadig er grøn/blå.

Der er masser af andre typer af hække, men vi har valgt at skrive om de mest gængse. Har du spørgsmål vedrørende andre typer af hæk er du velkommen til at kontakte os.

Hvornår skal hækken beskæres?

Er din hæk er blevet for bred og vil du gerne have klippet den ind. Så er det ikke en hækklipning, men en indskæring/beskæring af hækken der skal sættes i værk.

Beskæring af hæk foretages imens hækken er i dvale primo december-ultimo januar. Dette skyldes at her lagres mest mulig energi i rødderne, så når foråret rammer sætter den flest nye skud hvilket gør at hækken bliver hurtigere tæt og får et flot udseende efter beskæringen. Ydermere vil risikoen for eventuelle svampeangreb mv. være betydeligt nedsat og hækkens unikke dyreliv vil blive belastet mindst muligt.

Tip: Hvis du ikke lige nåede at få hækken beskåret i december/januar er der heldigvis også muligt at foretage beskæring, nedskæring og indskæring i februar/marts uden at skade hækken.

Indskæring af hækken i de 8 andre måneder fra april til november anbefales ikke og risikerer at lave uoprettelig skade. Det kan til sammenligning oplyses at en ny hæk i 180 cm højde og i udmærket kvalitet koster ca. 1.000-1.300 kr. pr. lbm for plantning inkl. hækplanter. Kontakt os hvis du er i tvivl om hækken kan reddes.

Hvornår skal hækken nedskæres?

Nedskæring kan foretages i alle måneder med undtagelse fra løvspring og løvfalds måneden for den givne art. Er du i tvivl om dette, så kontakt os endelig for råd og vejledning.


[/su_accordion]

Vi tilbyder også gødningsløsninger til din hæk

Hækken skal ikke gødes hvert år eller ret meget, men den har stadig godt af at få tilført næring fra tid til anden og specielt efter en hård ind og- eller nedskæring er det et must for at reducere tiden der går før hækken bliver helt tæt igen.

5,- pr. løbende meter

Prisen er inkl. moms

få en smuk, grøn hæk med professionel hækklipning

Vi klipper hæk på hele Sjælland

 • Køge
 • Roskilde
 • Solrød
 • Greve
 • Karlslunde
 • Haslev
 • Næstved
 • Ringsted
 • m.v.

Få et tilbud nu!Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

Ring for hurtig kontakt

Tlf.: 22726828

”Vi har en bøgehæk en del udover det sædvanlige næsten 100 år gammel, +6 meter høj og +2 meter bred – små 100 meter løbende rundt om vores gamle hus. En sådan hæk tilgiver ikke amatører – hvad enten det er mig selv eller anlægsgartnere, der ikke ved hvad de laver

Martin & Co (Det` Havemanden) var friske på udfordringen – og kan kun sige at aldrig har vores hæk været klippet så pænt. I tillæg er de så flinke og ordentlige mennesker, der kom til aftalt tid, gjorde arbejdet helt færdigt og ryddede pænt op igen.

Vi giver Martin & Co. vores allerbedste anbefalinger.”

– Thomas, Charlottenlund

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

Tak fordi du vil kontakte os. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en venlig havemand.Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

X