Ydelser

Det’ Havemanden beskæftiger sig med alt slags grøn pleje, forefaldende havearbejde og haveservice og er specialister i hækklipning og beskæring, etablering af hæk, plantning af træer og buske, alle former for træfældning samt græsslåning og græspleje. Vi har forskellige løsningsmodeller og er meget fleksible hvilket gør at vi kan både levere faste plejeaftaler hvor økonomien er fastlagt på forhånd og med en service kontrakt eller som ad hoc opgaver og vi samarbejder med flere dygtige håndværkere fra andre brancher hvilket gør at vi kan levere totalentrepriser med en bæredygtig økonomi.

Det kan være for en grundejerforening hvor der bliver lavet en detaljeret plejeplan og dets grønne områder til en fast månedlig ydelse.

Det kan være for den private kunde, der ønsker 2 årlig hækklipninger hvor prisen er aftalt på forhånd.

Det kan også ”bare” være en fast ugenligt græsslåning hvor kunden selv tager sig af resten af haven.

Vi har mange private og små virksomheder der vælger at bestille en hel dag med med at vi kommer og tager os at haven/det grønne område hvor vi kommer med den store maskinpark og laver græspleje(udvidet plænepleje), beskærer buske og træer, luger bede, fejer, blæser, gødsker mv. Og tager selvfølgelig alt haveaffald med os. Typisk kommer vi 2 mand og når en hel have. Prisen for sådan en ordning vil typisk være 7000,- inkl. moms

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

Tak fordi du vil kontakte os. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en venlig havemand.Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

X