Professionel plantning af træer og buske

Mangler du noget grønt at se på i din have? Måske ønsker du mere læ eller skygge i din have, eller måske savner du mere privatliv og ønsker at begrænse naboernes indsyn til din have? Hvad end dit ønske er plantning af træer til haven eller buske til haven, er vi hos Det’ Havemanden klar med en hjælpende hånd til dig!

Træer og buske kan have mange funktioner

Træer og buske til haven er ikke kun flotte at se på og med til at gøre haven dejlig grøn. De kan tjene mange flere formål; for eksempel kan de være med til at bidrage til et godt jordmiljø i din have i samspil med andre planter og træer, og de mange blomster bringer dyre- og insektliv til haven såsom bier og fugle. Derudover kan de give dig både skygge, læ og måske endda frisk frugt og friske bær, ligesom de kan give din have mere privatliv. Der er masser af fordele – det er bare at tage en snak med os og komme i gang!

Hvilket træ skal du plante?

Hvad end du er til store eller små træer, specielle træer eller træer med frugt, så kan du få vejledning og hjælp til plantning hos os. Herunder beskriver vi kort nogle af de gængse træsorter.

 • Løvtræer taber ofte bladene om efteråret og står nøgne om vinteren, hvor de dermed ikke dækker for indsyn til haven. Dog er de yderst smukke, når de blomstrer. Nogle løvtræer er dog stedsegrønne og forbliver tætte året rundt. Eksempler på plantning af løvtræer til haven er bøg, ahorn, naur og ask.
 • Nåletræer er ofte undervurderede som haveplanter, da de af mange blot forbindes med juletræer. Det er ærgerligt, da nåletræer er flotte og kan give haven et særegent præg. De fleste nåletræer er stedsgrønne, hvorfor de er yderst nemme at vedligeholde. Eksempler på planting af nåletræer i haven er fyr, ene, taks og lærk, som dog er løvfældende.
 • Frugttræer er altid skønne; de er super flotte, de kan være farverige, og de kræver ikke megen vedligeholdelse. Derudover giver de frisk frugt lige til at plukke og spise! Der er dog nogle ting, man bør tage hensyn til i forbindelse med plantningen såsom lys og jordbund, men vi er selvfølgelig klar til at vejlede dig angående plantning af frugttræer.
 • Prydtræer er træer, som er specielt smukke. Det kan være deres specielle form, deres smukke blomster eller andet, som gør dem flotte og dekorative. Det kan sagtens lade sig gøre at plante store prydtræer i din have – der skal bare den rette kendskab og de rette hænder til.

Hvilken busk skal du plante?

Buske kan dække mange forskellige behov, og vi vil selvfølgelig hjælpe dig med at finde den helt rigtige busk til din have. Med forskellige buske i haven kan du tilmed få en blomstrende have året rundt! Vi beskriver her prydbuske og frugtbuske.

 • Prydbuske kan bidrage med både fylde, flotte farver og et dekorativt look til din have. De kan være utroligt smukke med deres fine blomster, men de er dog lidt mere besværlige at vedligeholde – men det kan vi naturligvis hjælpe dig med. Eksempler på plantning af prydbuske i haven er hortensia, syren og klokkebuske.
 • Frugtbuske er skønne – for der er da ikke noget som at gå ud og plukke sine egne bær i sin egen have! Dertil kommer, at de ikke behøver synderlig vedligehold og klipning. Plantning af frugtbuske og bærbuske fungerer godt både som rumdelere eller hække i haven og som buske i udkanten af haven.

Stedsegrønne buske og træer gør haven smuk året rundt

Plantning af stedsegrønne træer og buske er populært, fordi de bevarer deres blade og derfor forbliver tætte hele året rundt. Det er derfor en god løsning, hvis du ikke gider samle blade hvert efterår og gerne vil have en tæt plante eller træ hele året. Stedsegrønne planter findes inden for forskellige kategorier af planter, så hør os endelig ad, hvis du er i tvivl om en bestemt plante.

Husk, at vi planter træer og buske på hele Sjælland! Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på plantning af grønt i din have.

Professionel plantning af træer og buske - Det' Havemanden

Vi kører på hele Sjælland

 • Køge
 • Roskilde
 • Solrød
 • Greve
 • Karlslunde
 • Haslev
 • Næstved
 • Ringsted
 • m.v.

Få et tilbud nu!Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

Ring for hurtig kontakt

Tlf.: 22726828

””Det’ havemanden – Martin og co. – er seriøse og dygtige til deres job. De kommer til aftalt tid og udfører det, du har bedt om på en meget professionel måde. De giver sig god tid til at drøfte opgaven med dig, så det bliver præcis, som du ønsker dig. De rydder pænt op efter sig og er super venlige og servicemindede.

– Annette, Solrød Strand

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

Tak fordi du vil kontakte os. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en venlig havemand.Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

X