Professionel træfældning

  Træfældning KøgeStore træer kan være rigtig dejlige og give haven karakter samt god skygge, men de kan også blive alt for dominerende så det tager den smukke udsigt over landskabet eller solen på terrassen. Der kan være rødder som giver problemer med nærtliggende bygningers fundament eller kloaker, ydermere kan træet være i så dårlig stand, at det udgør en sikkerhedsmæssig fare. Vi vil stå klar med råd og vejledning og i nogle tilfælde kan det være nok blot at beskære træet, hvilket du kan læse mere om her: Beskæring

  Sikkerhed og præcision

  Vi har mange års erfaring med træfældning og uddannelse, både inden for meget høje træer og vanskeligt placerede træer, hvor træet skal væltes meget nøjagtigt for ikke at beskadige omkringliggende bygninger. Det kan være med en retningsbestemt fælden af hele træet; hvis dette ikke er muligt sektionsfælder vi træet via topkapning, enten ved at klatre i træet eller fra lift.
  Er træet omgivet af forhindringer nærved eller under vil vi nedfire grene og afsavet stamme. En træfældning er sjældent en “Gør-det-selv” opgave, da den skal udføres fuldt kontrolleret, så bedste sikkerhed opnås. Her er det rigtige udstyr vigtigt, men erfaringen er mindst lige så vigtig. Vi lægger også meget stor vægt på vores medarbejderes sikkerhed under opgaverne, så vi får hele medarbejdere med hjem i vognen igen. Skulle uheldet alligevel være ude hvilket vi 7-9-13 aldrig har været ude for, så er vi naturligvis forsikret behørigt.

  Oprydning efter fældning

  Efter træfældningen kan du vælge at bestille os til oprydning, hvor vi går grundigt til værks og får det hele med. Ønsker du opsavning til brænde, kan vi naturligvis også være behjælpelige hermed. Vi saver det i aftalte stykker på stedet, så du selv kan kløve eller køre til opbevaring. Og ønsker du at få lavet flis til havens bede kan dette ligeså klares.

  Ønskes der stubfræsning eller rodfræsning efter fældning af busk eller hæk, så klarer vi også gerne det.

  Tager du selv handsker på og står for oprydningen efterfølgende, kan vi lave en ekstraordinær lav pris.
  Få et uforpligtende tilbud Vi har yderst konkurrencedygtige priser i vores nærområde. Benyt formularen i højre side og få et tilbud på din træfældnings opgave.

  Vi kører på hele Øst- & Midtsjælland

  • Køge
  • Roskilde
  • Solrød
  • Greve
  • Karlslunde
  • Haslev
  • Næstved
  • Ringsted
  • m.v.

  Få et tilbud nu!  Dit navn

  Din e-mail

  Telefonnummer

  Jeg ønsker at blive kontaktet via

  Beskriv opgaven

  Ring for hurtig kontakt

  Tlf.: 22726828

  ”Det’ havemanden – Martin og co. – er seriøse og dygtige til deres job. De kommer til aftalt tid og udfører det, du har bedt om på en meget professionel måde. De giver sig god tid til at drøfte opgaven med dig, så det bliver præcis, som du ønsker dig. De rydder pænt op efter sig og er super venlige og servicemindede. Jeg havde bestilt fældning og kløvning af 6 træer, men da de gik, havde de også lige ordnet en gammel stamme, jeg havde liggende – uden ekstraberegning. Jeg bestilte dem igen til beskæring af et par træer, og det bliver helt sikkert også Det’ havemanden, der skal ordne min have til foråret. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin og Det’ havemanden – dem kan du regne med”

  -Annette, Solrød Strand

  Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

  Tak fordi du vil kontakte os. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en venlig havemand.  Dit navn

  Din e-mail

  Telefonnummer

  Jeg ønsker at blive kontaktet via

  Beskriv opgaven

  X