Er dine fliser blevet grønne eller ramt af flisepest?

Inden du skynder dig ud for at få ringet til diverse brolæggere, anlægsgartnere og entreprenører for at bestille en ny belægning bør du nok lige læse med her.

En rensning af udendørs fliser kan gøre en kæmpe stor forskel og give terrassen, carporten og hele haven et helt nyt udseende! Det ser mere indbydende ud, når gæster kommer på besøg, og du vil glæde dig over at se på dine fliser igen hver eneste dag. Det bedste er, at vi kan klare hele arbejdet for dig. Vi tilbyder nemlig professionel fliserens på hele Sjælland.

Hvorfor skal fliserne renses?

Flisepest og alger vil med tiden få ram på enhver form for fliser. Det hårde, danske vejr slider på dem hver eneste dag, og en grundig og professionel rensning af fliserne er derfor efterhånden nødvendigt, hvis man ønsker, at fjerne flisepest, alger og skidt så fliserne ser pæne og præsentable ud. Det er nemmere og billigere end at investere i helt nye fliser, men de ser alligevel ud, som var de helt nylagte!

Det´ Havemanden tilbyder professionel fliserens og arbejder udfra vores MMM regel

Miljø – mere skånsomt end konventionel fliserensning

Det er langt mere skånsomt for miljøet at få renset sin belægning end at få lagt en ny, da der spares på produktionsomkostninger, transport, brug af store maskiner, kemikalier mv.

Ved almindelig fliserens bruges dog normalt en stor højtryksrenser som bruger en del mere vand, kemikalier og benzin end nødvendigt.

Derfor har vi investeret i en maskine der kun bruger ca. 1/10 del vand sammenlignet med konventionel fliserensning og som samtidig kører på el. Ydermere har vores imprægnering en lokal miljøforbedrende effekt (mere om det længere nede).

Metode – Fliserens uden at skade belægningen

De fleste firmaer herhjemme bruger den klassiske metode med at sprøjte et kemikalie ud inden en rensning med en stor højtryksrenser, der ikke bare svækker belægnings styrke, men også gør fliserne mere porøse hvilket bestemt ikke hensigtsmæssigt i forhold til en langtidsvirkende effekt.

Vi har valgt at gøre tingene anderledes, da vi igennem vores baggrund som anlægsgartner ved hvad der skal til for ikke at skade hverken belægning eller miljø.

Vi benytter en speciel maskine der igennem dens arbejdsgang gør fliserne mindre porøse. Dette svækker alge og flisepestens vilkår samtidig med at yde en meget effektiv behandling. Vi bruger kun en højtryksrenser på områder hvor vores maskinen ikke kan komme til. Efter alle vores behandlinger afslutter vi med en imprægnering, som ikke kan fravælges for en lavere pris.

Materialer – dansk miljøforbedrende imprægnering

Vi bruger kun de bedste af det bedste produkter for at sikre at du kan blive tilfreds med slutresultatet.

Vi bruger en dansk imprægnering, der ikke blot giver en fantastisk imprægnering, men også har en lokal miljøforbedrende effekt ved hjælp af en i blandet fotokatalysator, som aktiveres ved sollys forbedre luftforureningen, nedbryder organisk materiale (algevækst). Se mere på http://photocat.net/wp/garden/

Vi benytter desuden fugesand der er en blanding af fint og grovkornet materialer der overholder danske standarder og sikre en stærk belægning.

Da vi er anlægsgartnere kan vi også tilbyde at rette eventuelle kørespor eller andre opstået lunker i belægningen, så du efter en omgang hos os næsten vil stå med en ny belægning.

Værd at vide om fliserens

 1. Om foråret inden solen får fat kan belægningens overflade godt se lidt grøn ud, men dette vil gå væk når fotokatalysatoren i imprægneringen aktiveres ordentligt når solen skinder.
 2. Er dine fliser 25 år eller derover kan det IKKE svare sig at gøre noget ved belægningen her anbefales det at få lagt en ny. Dette kan vi være behjælpelige.
 3. Hvornår på året fliserensningen kan foretages afhænger af vejret, men vil typisk være fra marts-november.

Priser på rensning af udendørs fliser

På belægninger under 100m2 er prisen 85,- pr. m2 (minimumspris 2000,-)

 • belægninger over 100m2 er prisen 75,- pr. m2

Genopretning af kørespor 350,- pr. m2 (minimumspris 1000,-)

Imprægnering på nye belægninger 35,- pr. m2

Så hvorfor skal du vælge Det’ Havemanden?

Du skal få Det’ Havemanden til at klare fliserensen, fordi

 • Vi er professionelle og seriøse; alle opgaver er vigtige og får den tid og opmærksomhed, de fortjener.
 • Vi sørger for, at alle vores kunder får det resultat, som de ønsker. Opgaven bliver altid skræddersyet efter dine behov, og vi sørger for, at du bliver helt tilfreds med resultatet.
 • Vi sætter kvalitet i højsædet! Det er vigtigt for os, at vores arbejde bliver gjort godt, så du bliver tilfreds i lang tid fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Vi er klar ved telefonen og tasterne med råd, vejledning og gode ideer til din have.

Husk at vi renser fliser på hele Sjælland – kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine fliser!

Er der mos og skidt mellem fliserne? Læs om professionel rensning af udendørs fliser her.

Vi kører på hele Øst- & Midtsjælland

 • Køge
 • Roskilde
 • Solrød
 • Greve
 • Karlslunde
 • Haslev
 • Næstved
 • Ringsted
 • m.v.

Få et tilbud nu!Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

Ring for hurtig kontakt

Tlf.: 22726828

Helt fantastisk arbejde og service. Aftaler holdes alt i alt ikke en finger at sætte på oplevelsen”

-Claus, Stenløse

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

Tak fordi du vil kontakte os. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en venlig havemand.Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

X