Firma profil

Det’ Havemanden er et lille gartnerfirma, der er etableret i 2015 og er drevet af Martin Anthony, der har flere års erfaring. Vi betjener alle typer kunder lige fra private til firmaer, andels og boligforeninger rundt omkring på Sjælland dog hovedsageligt i nærområdet ved basen i Køge. Vi kan klare både små og store opgaver og er altid klar med gode råd og et uforpligtende tilbud. Vores primære beskæftigelse er grøn pleje og haveservice. Det skyldes at det er der vores største interesse ligger og fordi er det ikke skønt at kunne sige at vi ikke behøver at arbejde en dag mere i vores liv, men at kunne leve af vores hobby.

Vi har kun få kerne ydelser beskrevet her på siden, men vi foretager selvfølgelig mange flere typer opgaver og gerne i samarbejde med flere af vores dygtige samarbejdspartnere, der spænder lige fra brolæggere, arborister, bade og bådbro bryggere mv. Så du kan altid regne med at du er i trygge hænder når du samarbejder med os.

Social profil

Da Martin i mange år har arbejdet i det pædagogiske felt med udsætte børn og unge samt stadig er tilknyttet et opholdssted følte han det var vigtigt at gøre noget mere end ”bare” at være et havefirma, men samtidig at udvise stor social ansvarlighed for at hjælpe unge mennesker med forskellige problemstillinger ind på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Det han ellers havde været vant til fra andre firmaer var nemlig at de unge bare blev set som gratis arbejdskraft og passede de ikke ind blev de hurtigt sendt tilbage eller videre. For os er det vigtigt at tilbyde dem et særligt forløb, der gerne skulle hjælpe dem med at tilegne sig kompetencer og øget selvværd. Derfor kiggede Martin på muligheder der gjorde at virksomheden stadig kunne have en sund økonomi og at den unge ville kunne hjælpes. Det gjorde at vi kom i kontakt noget der hedder Servicestation i Køge som har med den ønsket målgruppe at gøre. Det unikke ved Servicestationen er at de kan komme ud i virksomhedsbaseret praktik med en statslig forsikringsaftale, der gør at vi næsten ikke har nogen udgifter forbundet med sådan et ophold og kan i stedet tage os tid til at hjælpe den unge på bedst mulige måde og bruge den krævede tid på at hjælpe ham eller hende på den rette vej. Da vi har underskrevet det de kalder en samarbejdserklæring vil den unge ligeledes kunne tage en virksomhedsbaseret STU (særlig tilretteagt uddannelse) hos os hvis dette skulle ønskes.

Miljø profil

Da vi lever af at passe naturen ser vi det som væsentlig ting at gøre noget ekstra for at passe på det mest dyrebare vi har. Dette gør vi rent praktisk ved at købe maskiner der enten er produceret i Danmark eller i et land så tæt på som muligt, så de har kortest vej til slutbrugeren og dermed det mindst mulige CO2 blueprint. Ydermere er de fleste maskiner svanemærket hvilket betyder de både er produceret bæredygtigt og forurener mindst muligt. Samtidig ved at at har specialiseret os i en smallere niche gør at vi ikke har en masse maskiner der står og næsten aldrig bliver brugt og alle to-takt motorer kører på miljøbenzin, der godt nok er 3 gange så dyrt, men er 99 % renere end almindelig benzin.

Når det kommer til ukrudtsbekæmpelse undgår vi helst at sprøjte med gift samt at hvis vi gør det bruger vi det kun i begrænset mængder, som oftest vil vi hellere bruge den special designet gasbrænder der udleder mindst mulig gas og stadig er effektiv. På faste belægninger kan vi også bruge en smart ukrudtsbørste.

Og for at sikre at vi belaster miljøet mindst muligt har vi valgt at betale til en CO2 neutral hjemmeside for at tænke på vores fremtidige generationer. Læs mere om deres arbejde ved at trykke på logo i toppen af hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

Tak fordi du vil kontakte os. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en venlig havemand.Dit navn

Din e-mail

Telefonnummer

Postnummer & by (hvor opgaven skal udføres)

Jeg ønsker at blive kontaktet via

Beskriv opgaven

X